Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

cum va imaginati ca veti fi la intalnirea de peste 10 ani.... :?: :?: :?:

In jos 
5 participan?i
AutorMesaj
atyla

atyla

Data de înscriere : 19/02/2008
Varsta : 36
Localizare : vaslui

cum va imaginati ca veti fi la intalnirea de peste 10 ani.... :?:  :?:  :?: Empty
MesajSubiect: cum va imaginati ca veti fi la intalnirea de peste 10 ani.... :?: :?: :?:   cum va imaginati ca veti fi la intalnirea de peste 10 ani.... :?:  :?:  :?: Icon_minipostedJoi Feb 21, 2008 12:58 am

cum va imaginati ca veti fi la intalnirea de peste 10 ani.... Question Question Question

Ultima editare efectuata de catre atyla in Dum Feb 24, 2008 9:12 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
tzutzy

tzutzy

Data de înscriere : 14/02/2008
Varsta : 35

cum va imaginati ca veti fi la intalnirea de peste 10 ani.... :?:  :?:  :?: Empty
MesajSubiect: peste 10 ani   cum va imaginati ca veti fi la intalnirea de peste 10 ani.... :?:  :?:  :?: Icon_minipostedJoi Feb 21, 2008 3:06 pm

voi fi putred de bogat...cu un lambo la poarta scolii si cu sri dupa mn b-)
Sus In jos
http://sosotzutzy.hi5.com
!r!na

!r!na

Data de înscriere : 20/02/2008
Varsta : 35
Localizare : Vaslui

MesajSubiect: Re: cum va imaginati ca veti fi la intalnirea de peste 10 ani.... :?: :?: :?:   cum va imaginati ca veti fi la intalnirea de peste 10 ani.... :?:  :?:  :?: Icon_minipostedJoi Feb 21, 2008 4:06 pm

peste 10 ani o sa ma intrebe dirigu dacama distrez si eu sa ii pot raspunde cu un DA sincer What a Face
Sus In jos
atyla

atyla

Data de înscriere : 19/02/2008
Varsta : 36
Localizare : vaslui

MesajSubiect: toti   cum va imaginati ca veti fi la intalnirea de peste 10 ani.... :?:  :?:  :?: Icon_minipostedSam Mar 01, 2008 7:14 pm

toti vom fi barosani:D:D:Dcei mai tari Twisted Evil
Sus In jos
cristi racheta

cristi racheta

Data de înscriere : 10/03/2008

MesajSubiect: Re: cum va imaginati ca veti fi la intalnirea de peste 10 ani.... :?: :?: :?:   cum va imaginati ca veti fi la intalnirea de peste 10 ani.... :?:  :?:  :?: Icon_minipostedLun Mar 10, 2008 11:54 pm

pai..as primi si eu o pereche noi de conversi si cate un buchet de lalele de la topo ,si o sa continuam sa rulam cu roaba pe soselele liceului Very Happy
Sus In jos
Davos

Data de înscriere : 17/09/2008
Varsta : 31

MesajSubiect: Re: cum va imaginati ca veti fi la intalnirea de peste 10 ani.... :?: :?: :?:   cum va imaginati ca veti fi la intalnirea de peste 10 ani.... :?:  :?:  :?: Icon_minipostedMier Sept 17, 2008 9:57 pm

cristi racheta a scris:
pai..as primi si eu o pereche noi de conversi si cate un buchet de lalele de la topo ,si o sa continuam sa rulam cu roaba pe soselele liceului Very Happy

cf wa inocent =))

Eu abia is a 9 nush cum o sa fie Very Happy
Sus In jos
http://starmedia.myforum.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: cum va imaginati ca veti fi la intalnirea de peste 10 ani.... :?: :?: :?:   cum va imaginati ca veti fi la intalnirea de peste 10 ani.... :?:  :?:  :?: Icon_miniposted

Sus In jos

cum va imaginati ca veti fi la intalnirea de peste 10 ani.... :?: :?: :?:
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Liceul Teoretic "Emil Racovita" :: Clase, profesori, diverse-
Mergi direct la: