Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

pe noi ne ia cineva la banchet oare??(12C)

In jos 
+3
nitza
tz
tzutzy
7 participan?i
AutorMesaj
tzutzy

tzutzy

Data de înscriere : 14/02/2008
Varsta : 35

pe noi ne ia cineva la banchet oare??(12C) Empty
MesajSubiect: pe noi ne ia cineva la banchet oare??(12C)   pe noi ne ia cineva la banchet oare??(12C) Icon_minipostedMier Feb 20, 2008 12:17 am

NIMENI!!!Smile)
Sus In jos
http://sosotzutzy.hi5.com
tz

tz

Data de înscriere : 19/02/2008
Localizare : Vaslui

MesajSubiect: Re: pe noi ne ia cineva la banchet oare??(12C)   pe noi ne ia cineva la banchet oare??(12C) Icon_minipostedMier Feb 20, 2008 12:22 am

la banchet ne imbracam in negru,post cu 2 saptamani inainte, incolonarea si la biserica baeteee.facem o excursie in tainele sfinte Laughing
Sus In jos
nitza

Localizare : banca din spate

MesajSubiect: o sa ne petrecem...   pe noi ne ia cineva la banchet oare??(12C) Icon_minipostedMier Feb 20, 2008 5:25 pm

o sa ne petrecem banchetul la manastire iti dai seama.....o sa dansam pe remixuri de la cantece religioase..... iisus a inviat d-d-d-din morti cu m-m-moartea pre m-m-m-moarte mergand drunken
Sus In jos
matt

matt

Data de înscriere : 20/02/2008
Localizare : nush...sa verific GPS-ul

MesajSubiect: Re: pe noi ne ia cineva la banchet oare??(12C)   pe noi ne ia cineva la banchet oare??(12C) Icon_minipostedMier Feb 20, 2008 7:00 pm

cu dirigu" balta.....la balta alba salajani !!! Wink
Sus In jos
laurici

laurici

MesajSubiect: Re: pe noi ne ia cineva la banchet oare??(12C)   pe noi ne ia cineva la banchet oare??(12C) Icon_minipostedJoi Feb 21, 2008 11:40 pm

mey de mers la banchet mergem...o sa purtam metanii cu noi...o sa facem excursia intr-o livada de lamai..o sa spunem bancuri pe autocar din cartea profei de bio...o sa repetam otetirea vinului....o sa ne aducem aminte de corijentele la fizica...iar la petrecere o sa dansam pe mixurile religioase a lui nitza =))
Sus In jos
matt

matt

MesajSubiect: Re: pe noi ne ia cineva la banchet oare??(12C)   pe noi ne ia cineva la banchet oare??(12C) Icon_minipostedJoi Feb 21, 2008 11:55 pm

lasam bulgarilor o "opera de arta"......inestimabila in uratenie.....pe colega noastra tina....
Sus In jos
matt

matt

MesajSubiect: Re: pe noi ne ia cineva la banchet oare??(12C)   pe noi ne ia cineva la banchet oare??(12C) Icon_minipostedVin Feb 22, 2008 12:03 am

totul e sa nu a scapam pe maricica in bulgaria ....k doar ii stiti obiceiurile ...ne face de cacao !!!
Sus In jos
fenol

fenol

Data de înscriere : 21/02/2008
Localizare : somewere behind corevas

MesajSubiect: Re: pe noi ne ia cineva la banchet oare??(12C)   pe noi ne ia cineva la banchet oare??(12C) Icon_minipostedVin Feb 22, 2008 12:04 am

baiete...da ce nu tzi place la manastire????creca va zbuciuma spurcatul pe totzi..da da da da....
Sus In jos
tzutzy

tzutzy

Data de înscriere : 14/02/2008
Varsta : 35

MesajSubiect: am cam incheiat   pe noi ne ia cineva la banchet oare??(12C) Icon_minipostedSam Feb 23, 2008 7:17 pm

nu krek mai are rost topicul asta......e deja hotarat in Bulgaria!! haha c bn:D
Sus In jos
http://sosotzutzy.hi5.com
atyla

atyla

Varsta : 36
Localizare : vaslui

MesajSubiect: Re: pe noi ne ia cineva la banchet oare??(12C)   pe noi ne ia cineva la banchet oare??(12C) Icon_minipostedDum Feb 24, 2008 2:18 pm

eu cred ca o sa mai aiba rost topicu asta despre banchet cand o sa ne intoarcem si o sa ne spunem parerea ...cum o fost si daca sio meritat banii Very Happy dar mai este ceva timp pina atunci cyclops Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: pe noi ne ia cineva la banchet oare??(12C)   pe noi ne ia cineva la banchet oare??(12C) Icon_miniposted

Sus In jos

pe noi ne ia cineva la banchet oare??(12C)
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Liceul Teoretic "Emil Racovita" :: Banchet 2009-
Mergi direct la: