Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

ce parere aveti despre locatia aleasa pt banchet??se putea si mai bine???

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
atyla

atyla

Data de înscriere : 19/02/2008
Varsta : 36
Localizare : vaslui

ce parere aveti despre locatia aleasa pt banchet??se putea si mai bine??? Empty
MesajSubiect: ce parere aveti despre locatia aleasa pt banchet??se putea si mai bine???   ce parere aveti despre locatia aleasa pt banchet??se putea si mai bine??? Icon_minipostedSam Mar 01, 2008 7:16 pm

ce parere aveti despre locatia aleasa pt banchet??se putea si mai bine??? Question Question Question Question Question Question
Sus In jos
atyla

atyla

Data de înscriere : 19/02/2008
Varsta : 36
Localizare : vaslui

MesajSubiect: e   ce parere aveti despre locatia aleasa pt banchet??se putea si mai bine??? Icon_minipostedSam Mar 01, 2008 7:17 pm

eu unu cred ca e misto....hotelul pare misto....daca nu l ati vazut il gasiti aici http://www.hotelarda.com/arda.html... Smile Smile
Sus In jos
bobu

Data de înscriere : 12/01/2009
Varsta : 37

MesajSubiect: Re: ce parere aveti despre locatia aleasa pt banchet??se putea si mai bine???   ce parere aveti despre locatia aleasa pt banchet??se putea si mai bine??? Icon_minipostedLun Ian 12, 2009 12:48 am

fain. cyclops
Sus In jos
Karm3la

Karm3la

Data de înscriere : 15/03/2009
Varsta : 37

MesajSubiect: Re: ce parere aveti despre locatia aleasa pt banchet??se putea si mai bine???   ce parere aveti despre locatia aleasa pt banchet??se putea si mai bine??? Icon_minipostedMier Apr 01, 2009 8:12 pm

mai frumos k banchetul nostru din 2006 din Grecia----->Paralia Katerini nu va mai fi!! SUPER TARE A FOST... as mai vrea:((
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ce parere aveti despre locatia aleasa pt banchet??se putea si mai bine???   ce parere aveti despre locatia aleasa pt banchet??se putea si mai bine??? Icon_miniposted

Sus In jos

ce parere aveti despre locatia aleasa pt banchet??se putea si mai bine???
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Ce parere aveti despre uniforma? sugestii...orice...
» <=-|~-=>[Ce PaReRe AvEtI DesPrE L!CeUL "EMIL RACOVITA" VASLUI???]<=-~|-=>
» vine bacul bine imi pare!! ati inceput sa invatati ceva?
» Prima parere

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Liceul Teoretic "Emil Racovita" :: Banchet 2009-
Mergi direct la: